Openingstijden
Free WiFi
HomeIJsselkade › Over IJsselkade

Over IJsselkade

IJsselkade is een uniek tijdelijk horecaconcept, gevestigd in de voormalige garage van de politie en ambulance. Het sfeervol ingerichte pand met groot terras ligt tegenover de binnenstad aan de Oude IJssel, met misschien wel het mooiste uitzicht van Doetinchem; je kijkt naast het pand over de IJssel naar de Bleek tot voorbij de oude brug, met aan de overkant de Walmolen. Even boodschappen doen in de stad of ’s avonds nog een borrel in de kroeg? Je bent er door slechts de straat over te steken. Een plek om je thuis te voelen, met goed eten en drinken (meer dan 30 soorten bier!) en altijd iets te doen.

Of gewoon lekker niets. Dat is IJsselkade. Vergeet je zorgen, je zonnebrandcrème niet en neem plaats op het standsstrand of op het terras. Het stadsstrandje is niet alleen bereikbaar via de flaneersteiger, inmiddels ook vanaf het water dankzij onze tijdelijke aanlegsteiger.

Altijd iets te doen of even lekker niks
IJsselkade is tijdens de zomer één van de meest bruisende plekken van de stad. Een relaxte hangout waar fijne muziek uit de speakers komt, waar wordt gewerkt, gegeten, gedronken en gekletst, terwijl de kinderen op het gras of in het zand spelen. Ook voor (groeps)activiteiten, lezingen, feestjes en barbecues hebben wij fijn de ruimte.
Zin in een ijsje? Sinds afgelopen zomer hebben wij nieuwe buren: Friul Lido, een kiosk met heerlijk vers Italiaans schepijs.

Lunch, borrel of etentje
Bij mooi weer kun je dagelijks vanaf een uur of 11 bij ons terecht voor een laat ontbijt of lunch. Ook onze dinerkaart biedt voor ieder wat wils, voor de kleine en grote trek.