Openingstijden

Tijdens de winterstop zijn wij gesloten. In het voorjaar 2018 bent u weer van harte welkom om te komen stranden. Op de hoogte blijven? Houd deze website of facebookpagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Free WiFi

Nieuws

2018 wordt stranden geblazen!

Het lijkt nog ver weg, zo met de feestdagen voor de deur, maar voor je het weet staan we aan de start van het laatste seizoen IJsselkade. Of beter: een éxtra seizoen IJsselkade, want we zijn superblij dat we ons 2-jarig huurcontract met een half jaar hebben kunnen verlengen. We kijken enorm uit naar deze derde zomer, het wordt er als het aan ons ligt eentje om nooit te vergeten!

Lees meer...

Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken nog nieuwe collega’s voor de bediening en keuken. Wat wij belangrijk vinden? Ervaring, enthousiasme en het belangrijkste: het leuk vinden om het onze gasten naar de zin te maken! Iets voor jou? Stuur ons een mailtje met je motivatie, ervaring en beschikbaarheid in de periode april tot en met september 2018.

Tot ziens bij IJsselkade!

Ps: we zoeken trouwens ook nog een nieuwe chef!

Lees meer...

Word jij onze nieuwe chef?

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde kok die volgend seizoen zelfstandig onze keuken kan runnen. Je bent creatief in het verzinnen en bereiden van lekkere, originele gerechten (lunch en diner) die passen bij een strandtent. Je kunt calculeren, bent verantwoordelijk voor de bestellingen en houdt goed overzicht bij drukte. Je bent flexibel en vindt het leuk je passie voor je vak te delen met je collega’s. 

Lees meer...