Openingstijden

Tijdens de winterstop zijn wij gesloten. In het voorjaar 2018 bent u weer van harte welkom om te komen stranden. Op de hoogte blijven? Houd deze website of facebookpagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Free WiFi

Word jij onze nieuwe chef?

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde kok die volgend seizoen zelfstandig onze keuken kan runnen. Je bent creatief in het verzinnen en bereiden van lekkere, originele gerechten (lunch en diner) die passen bij een strandtent. Je kunt calculeren, bent verantwoordelijk voor de bestellingen en houdt goed overzicht bij drukte. Je bent flexibel en vindt het leuk je passie voor je vak te delen met je collega’s. 

Wat bieden we?

Een uitdagende baan met veel vrijheid waarbij jouw inbreng van groot belang is. We zijn informeel, openminded en houden van snel schakelen. Omdat er tijdens de zomermaanden best veel van je wordt gevraagd, staat hier een passend salaris met leuke extra's tegenover. We bieden je een fulltime contract voor de periode april tot oktober 2018.

Interesse?

Stuur dan vóór 1 februari a.s. een mail met je CV en motivatie naar info@ijsselkade.nl t.a.v. Mirjam de Jonge, telefoonnummer: 06 101 73 993.

IJsselkade Doetinchem B.V.
Rivierstraat 13
7005 AE Doetinchem
T: 0314 844214
E: info@ijsselkade.nl
I: www.ijsselkade.nl
F: www.facebook.com/ijsselkade

Ps: we zoeken trouwens ook nog nieuwe collega’s voor de bediening en keuken

Over ons

IJsselkade is een uniek tijdelijk horecaconcept aan de Oude IJssel, gevestigd in de voormalig garage van de politie en ambulance. In het sfeervolle pand met groot terras en stadsstrand voor de deur waan je je een dagje aan het strand, maar dan midden in het centrum van Doetinchem. We zijn een laagdrempelig en seizoensgebonden bedrijf, geopend vanaf het voorjaar tot oktober.