Openingstijden

Als het weer het toelaat* zijn we van dinsdag t/m zondag geopend van 11 tot zonsondergang. Welkom! 

*Bij slecht weer zijn we (eerder) gesloten

Free WiFi

Mangos Veenendaal - IJsselkade rally - 1st EDITION

Het is weer tijd voor een mooi zondagmiddagevent bij Mango’s en IJsselkade!
Niet voor de 1e keer organiseert Stichting JM Classic (onder meer bekend van de Doetinchem Classic) deze laagdrempelige gezelligheidsrally voor classic en special cars, waarbij we ‘special’ heel ruim zien omdat jij het bent. Dus inschrijven met je speciale dagelijkse auto is mogelijk.
Meedoen kan vanaf €30,- inclusief koffie/thee met iets lekkers, een rallyboekje, stickers en rallyplaat voor op je auto.

In het verleden zijn er al erg leuke rally’s georganiseerd in samenwerking met Mango’s, nu dus een ‘revival'! Voor de 2018 editie starten we in Veenendaal bij Mango’s en finishen bij de IJsselkade in Doetinchem.
 
Op zondag 10 Juni ontvangen wij jullie met koffie of thee en iets lekkers bij Mango’s in Veenendaal. Tijdens de middagroute maak je kennis met het lezen van de route volgens het bolletje-pijltje-systeem en een kaartleesopdracht. Onderweg kan er tijdens de stop een drankje op eigen rekening genuttigd wordn. Na aankomst bij IJsselkade kan je gezellig ervaringen uitwisselen en als je wilt blijven eten; we hebben een lekker preuvenement van de kaart samengesteld!
 
De voorlopige tijden zijn:
10:30 - 11:00 ophalen startnr. en routeboekje
11:15 - 11:30 welkom en briefing
11:45 - 12:45 start rally
16:00 - 17:00 finish bij IJsselkade
17:00 - 18:00 borrel
18:00 - 18:15 prijsuitreiking
18:15 - 19:15 hapje eten/preuvenement
21:00 - afsluiting
 
Inschrijven kan per equipe/auto. Betalen kan alleen online (iDeal), dan is je inschrijving afgerond en definitief.

Restitutie tot 1 week voor de rally 50%. Daarna is geen restitutie meer mogelijk. De rallyshirts kan je tot en met 1 juni bestellen. Daarna kan je tot en met vrijdag 8 juni alleen aanmelden voor deelname aan de rally en het preuvenement. De rallystickers en bordjes worden bij een inschrijving na 1 juni uitgegeven zo lang de voorraad strekt.

SCHRIJF JE HIER IN

Betaal online en verzeker je van een van de 50 equipe plaatsen!