Openingstijden

Tijdens de winterstop zijn wij gesloten. In het voorjaar 2018 bent u weer van harte welkom om te komen stranden. Op de hoogte blijven? Houd deze website of facebookpagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Free WiFi

2018 wordt stranden geblazen!

Het lijkt nog ver weg, zo met de feestdagen voor de deur, maar voor je het weet staan we aan de start van het laatste seizoen IJsselkade. Of beter: een éxtra seizoen IJsselkade, want we zijn superblij dat we ons 2-jarig huurcontract met een half jaar hebben kunnen verlengen. We kijken enorm uit naar deze derde zomer, het wordt er als het aan ons ligt eentje om nooit te vergeten!

WINTERSTOP
In tegenstelling tot vorig jaar houden we nu een winterstop. De reden is simpel: IJsselkade is een strandtent en ons pand en portemonnee helaas niet erg geschikt gebleken voor de koude wintermaanden. Maar ieder nadeel heeft z’n voordeel; het geeft ons de ruimte mooie plannen te maken voor volgend jaar, want er is nog wel wat werk aan de winkel!

NIEUWE COLLEGA'S
Om te beginnen zijn we naarstig op zoek naar een goede kok die volgend seizoen zelfstandig onze keuken kan runnen. Iemand die z’n mannetje of vrouwtje staat en uitblinkt in het bedenken en bereiden van lekkere, originele gerechten die passen bij een strandtent. Ook kunnen we nog vrolijke aanpakkers in de bediening en keuken gebruiken én een leuke gastheer/-vrouw voor minimaal 20 uur per week met de nodige horeca-ervaring. Voel jij je aangesproken of weet je iemand? Schroom vooral niet contact met ons op te nemen!

DE PLANNING
Vanaf medio maart kun je op mooie zonnige dagen weer bij ons komen stranden, m.i.v. mei dagelijks vanaf 10 uur tot zonsondergang. Je bent altijd welkom te komen aanwaaien voor een drankje en een hapje, maar wil je met een groep komen borrelen, feest vieren, barbecueën of eten, dan is het handig even te reserveren. Maken we er nog een mooie prijs van ook. Verder onder meer op het programma: de Pubquiz, het Science Café, de Rally en de Spektakelbaan en we zijn aan het broeden op Wine Wednesdays, Favorite Fridays en Lazy Sundays, met leuke aanbiedingen en lekkere livemuziek. Kortom, zomer 2018 wordt stranden geblazen en je weet, dat wordt pas echt leuk als jij er bent!

 

Fijne feestdagen!
Team IJsselkade